Japanse Cosmo Facelift 

                                                                             60 min. € 55,00

                                             Kuurverband 4 keer € 220,00 incl. Jade Roller voor thuisgebruik 


Japanse Cosmo Facelift is een zeer goede, niet-opererende manier om uw gezicht te verjongen en op een natuurlijke manier! Naarmate we ouder worden, vertraagt de productie van collageen in onze huid, waardoor de huid haar volheid en elasticiteit verliest. Rimpels, fijne lijntjes, verslapte huid en beschadiging door zon zijn dan zichtbaar, hierdoor ziet het het gezicht er vaker ouder uit.
Veel van de "anti-aging" opties die beschikbaar zijn op de markt zijn ingrijpend, zoals facelift, botox en andere vulstoffen. Deze kunnen nadelige resultaten hebben van een "slechte facelift" doordat de giftige stoffen uit geïnjecteerde chemicaliën lekken naar andere delen van het lichaam. De Facelift massage werkt ontgiftend en zal botox uit het lichaam willen verwijderen. Cliënten wie botox hebben moet dit van te voren weten!

De Geschiedenis van Japanse Cosmo Facelift

De Japanse Cosmo Facelift techniek werd ontwikkeld door het internationaal reflexloge
Lone Sorensen. Tijdens haar 25 jaar ontwikkeling van gezichtsreflexologie en facelift technieken, heeft ze geen andere natuurlijke behandeling gevonden, die zo'n lange duurzame kwaliteit van facelift biedt dan Japanse Cosmo Facelift. Ze heeft haar eigen technieken uit de gezichtsreflexologie samengevoegd met massage-technieken die zijn in Japan heeft opgedaan.

Wie kan profiteren van de Japanse Cosmo Facelift?

Japanse Cosmo Facelift is gunstig voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. Voor jongere mensen, is het een grote preventieve behandeling tegen fijne lijntjes en rimpels en het tegen gaan van verlies van collageen. Behandelingen helpen de huid er stevig uit te laten zien en gezond te zijn.
Voor de rijpere huid, werkt Japanse Cosmo Facelift aan het verminderen van de gevolgen van de verouderen van de huid, die op het gezicht te zien zijn als fijne lijntjes, rimpels en  ouderdomsvlekken.
De behandeling is tweeledig. Niet alleen de huid wordt behandeld, maar ook worden de acupressuur punten, die meridianen en de gezichtszenuwen in het gezicht gestimuleerd. Met een effect op het hele lichaam, het werkt op de geest, lichaam en ziel en brengt een algeheel gevoel van welzijn.
De massage stimuleert de 21 traditionele acupunctuur-punten door de huid heen om zo mee te helpen aan innerlijk herstel. Het balanceert de spieren van het gezicht, het minimaliseert fijne lijntjes en rimpels, waardoor de huid er fris en gezond uitziet.
De behandeling werkt ook als anti-stress. Het hele lichaam wordt beïnvloed en heeft een positieve invloed op klachten, zoals  hoofdpijn, spijsverteringsproblemen, depressiviteit, spierspanning, allergieën, etc...

Je voelt je anders!