Resultaten Micro Needling fotogalerij 

 

Wat is Micro Needling 

Kleine steriele naaldjes maken onder hoge snelheid talloze minuscule kanaaltjes verticaal in uw huid. Deze zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar stimuleren uw huid om actief te worden. De speciale werkstoffen die hierbij op de huid worden aangebracht kunnen via deze kanaaltjes diep in de huid worden opgenomen. Vervolgens herstelt de huid zich weer snel en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Huideigen groeifactoren komen vrij die de aanmaak van collageen, fibroblasten en elastine stimuleren.
De behandeling is niet onaangenaam of pijnlijk aan. Uw huid wordt roze-rood wat binnen enkele uren weer zal wegtrekken.

Resultaat: uw huid wordt voller, gladder, weerbaarder, steviger en egaler van kleur.
 


Anti-aging

Created with Sketch.

  

Collageen is een huideigen eiwit en verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Tijdens het vernieuwingsproces van de huid wordt op jonge leeftijd voldoende collageen gemaakt om de huid jong, stevig en soepel te houden. Maar na het 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af. Hierdoor veroudert uw huid, ontstaan er rimpels en wordt uw huid slapper. Effecten van buitenaf hebben nu een nog grotere invloed op uw huid.
De aangemaakte collageen tijdens deze behandeling blijft voor lange tijd in de huid aanwezig, waarna het op natuurlijke wijze weer door het lichaam wordt afgebroken. Om het resultaat behouden, is het goed om na de kuur een aantal keer per jaar een onderhoudsbehandeling te doen. Uw specialist kijkt samen met u naar een zo optimaal mogelijk behandeladvies. 


Pigmentvlekken 

Created with Sketch.

Micro Needling bevordert een gezonde huid met egalere pigmentverdeling en goed communicerende cellen onderling. Denk aan pigmentvlekken veroorzaakt door zonschade, ouderdomsvlekken en zwangerschapsmasker. Het herstelproces moet zo goed mogelijk verlopen zodat de huid snel herstelt. Daarom is het belangrijk om na de behandeling de instructies die u meekrijgt zo goed mogelijk op te volgen. 

Acne

Created with Sketch.

Bij acne (littekens) is het doel vaak als volgt:

  • Verminderen talgproductie
  • Aanmaak collageen en elastine
  • Vermindering littekens
  • Verfijnen poriën

Wanneer de huid nog ontstekingen bevat kan de microneedling niet uitgevoerd worden maar kan beter gekozen worden voor een fruitzuur peeling. Voor het verminderen van acnelittekens is microneedling de beste methode. 


 

Grove poriën 


Created with Sketch.

 

Door de collageenaanmaak in de bovenste huidlagen is een bijverschijnsel van de behandeling dat grove poriën verfijnen en verstrakken.
Na de behandeling begint het helingsproces en worden er nieuwe bloedvaatjes en collageen aangemaakt. Dit hele proces duurt 28 dagen. Het is belangrijk deze periode in acht te nemen, omdat er na ongeveer 14 dagen een enzym (collagenase) vrijkomt dat overtollig collageen afbreekt. Hierdoor is Micro Needling ook geschikt om littekens de behandelen.
 De behandeling:
Stap 1: Peeling masker
Stap 2: Micro Needling- wordt ingesluisd met steriele Meso Booster Ampullen 

 (elke ampul biedt een behandeling voor een specifiek huidprobleem)
Stap 3: Alginaat masker

Al mijn producten zijn gericht op daadwerkelijke huidverbetering en doen wat ze beloven!
Ik gebruik 100% biologische ECOCERT gecertificeerde producten. 

90 min. € 95,00 

 Kuurverband 4 keer € 380,00 (incl. thuisverzorging product t.w.v. € 26,50)  

Kuurverband 6 keer €570,00 (incl. thuisverzorging product t.w.v. € 38,50) 

Indicatie | Aantal behandelingen
Verslapte en verouderde huid :Gemiddeld 4 tot 6 behandelingen elke 2 weken
Fijne lijntjes en rimpels: Gemiddeld 4 tot 6 behandelingen elke 4 weken
Specifieke lijnen op de bovenlip: Gemiddeld 4 tot 6 behandelingen elke 2 weken
Grove poriën: Gemiddeld 6 behandelingen elke 6 weken